Home  |  Specials!  |  Over ons  |  Aanbiedingen  |  Opruiming  |  Nieuws  |  Contact  |  Mijn account
winkelmandje
items 0
€ 0,00
 
"Betalen"

VEILIG BESTELLEN
Bent u reeds klant bij ZPH Verpakkingen, dan zijn uw bestaande betalingsvoorwaarden van toepassing.
Bent u een nieuwe klant en bestelt u voor de eerste keer, dan wordt de bestelling via iDEAL of creditcard afgerekend. Voor uw eerstvolgende bestelling bestaat de mogelijkheid om op rekening te betalen. U dient hiervoor wel in het bezit te zijn van een geldig inschrijvingsnummer bij de Kamer van Kooph
andel.

Mister Cash
Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een gegarandeerde online betaling voor de webwinkelier.

Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.


iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct koppelt met uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

HOE WERKT iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

- U stelt uw bestelling samen
- U vult de benodigde gegevens in en plaatst de order
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
- U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
- U ontvangt een bevestiging van uw bank
- U keert terug naar de e-shop, bestelling en betaling geslaagd!

CREDITCARD/VISA
Wij accepteren Visa en Mastercard.

BEVEILIGDE WEBPAGINA MET SSL
Het afrekengedeelte van onze site is beveiligd. Hiervoor gebruiken we de speciaal hiervoor bestemde Secure Socket Layer (SSL) technieken. SSL zorgt er voor dat gevoelige informatie zoals naam, adres en credit card gegevens gecodeerd wordt. Hierdoor kan deze informatie niet door anderen op het Internet gelezen worden als deze onderschept zou worden.
Omdat met SSL gecodeerde webpagina’s altijd groter zijn dan ongecodeerde pagina’s kan het langer duren voordat u ze in uw Internetbrowser te zien zult krijgen. Wij maken er dan ook gebruik van als pagina’s gevoelige informatie bevatten. Hierdoor komen de overige webpagina’s toch aangenaam snel bij u terecht en hoeft u niet onnodig lang te wachten.

OP REKENING
Wanneer u beschikking heeft over een kredietlimiet bij ZPH Verpakkingen, betaalt u achteraf via een factuur. Uw eerste bestelling dient u af te rekenen via iDEAL of creditcard. Na volledige aanmelding en controle van uw bedrijfsgegevens wordt uw account automatisch omgezet naar een klant op rekening. U dient wel de factuur binnen 21 dagen te betalen.