Home  |  Specials!  |  Over ons  |  Aanbiedingen  |  Opruiming  |  Nieuws  |  Contact  |  Mijn account
winkelmandje
items 0
€ 0,00
 
"Over ZPH verpakkingen"

ZPH is gestart in 1968 en de afkorting stond voor Zeister Papier Handel.
ZPH kocht destijds zijn eigen papier in en liet dit verwerken door producenten die hier papieren zakken van produceerden. Toen was er nauwelijks keuze aan verpakkingsmaterialen en was papier hét verpakkingsmateriaal.

De groentewinkel, slager, viswinkel, bakker, poelier en winkels verpakten bijna alles in papier. In de jaren ’80 kwam er een ware verpakkingsrevolutie op gang. Plastic zakken en kunststof verpakkingen zorgden voor een veelheid aan materialen en keuzemogelijkheden waardoor de verpakking een steeds belangrijker onderdeel werd. Ook de technische ontwikkelingen en daardoor het verlengen van de houdbaarheid van etenswaren boden de mogelijkheid om op grotere schaal te gaan produceren. De supermarkt nam een groot deel over en de keuzes in kant- en klare oplossingen groeide gestaag.

Dit gold ook voor industriële verpakkingen met nieuwe  en vooruitstrevende toepassingsmogelijkheden. Logistieke en efficiënte verpakkingsmaterialen dragen nu voor een groot deel bij  aan snelle en uitgekiende goederenstromen. ZPH veranderde de naam in ZPH Verpakkingen omdat het niet alleen meer om papier ging maar om veel meer. 
Tegenwoordig is de verpakking een instrument geworden; Zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen en je tegelijkertijd te onderscheiden van de concurrent, is de verpakking een ideaal marketinginstrument.


ZPH heeft dan ook een breed scala aan mogelijkheden in huis en een kennisnetwerk opgebouwd in de afgelopen decennia  van de verpakkingsmarkt. Het gaat nu niet alleen meer om het bieden van een standaard oplossing maar ook om het  professioneel adviseren en begeleiden tot het maken van de juiste keuzes in de wereld van verpakkingsmogelijkheden. Maatwerk leveren en het ontzorgen van de klant staat bij ons centraal.

De verpakking doet meer dan u denkt !