Home  |  Specials!  |  Over ons  |  Aanbiedingen  |  Opruiming  |  Nieuws  |  Contact  |  Mijn account
winkelmandje
items 0
€ 0,00
 
"Retourneren"

Kunt u uw bestelling annuleren?
U kunt uw bestelling annuleren totdat we zijn begonnen met inpakken. Dit betekend dat u op dezelfde dag wanneer u de bestelling heeft geplaatst telefonisch contact met ZPH Verpakkingen moet opnemen om uw bestelling te annuleren.  Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op en houd uw ordernummer dat op de bevestiging staat bij de hand. Is uw bestelling al onderweg dan kunt u het product niet meer annuleren.
 
Kunt u op maat gemaakte producten annuleren?
Producten die op maat gemaakt zijn kunnen niet geannuleerd worden omdat deze speciaal voor u gemaakt zijn. Bij de bevestiging komt te staan dat u gekozen heeft voor een speciaal op maat gemaakt product. De voorwaarden worden samen  met u besproken. Voordat u akkoord geeft, krijgt u een orderbevestiging toegezonden die u nauwkeurig moet beoordelen op fouten en of wijzigingen.
 
Hoe kunt u een bestelling retourneren?
Wanneer u de bestelling heeft ontvangen dan heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling terug te sturen naar ZPH Verpakkingen. Dit geldt alleen voor producten die niet zijn open gemaakt. Wanneer uw product is geopend maar niet aangeraakt is, kunt u contact met ons opnemen en in overleg gaan we een beslissing nemen wat we precies doen.
 
Hoe kunt u uw betaling terug krijgen?
Wanneer u een bestelling heeft geretourneerd kunt u ons bellen en in overleg kijken we of het geld wordt terug gestort of dat u een nieuw product besteld. Het geld wordt terug overgemaakt op het betaalmiddel online waar u gebruik van heeft gemaakt. Heeft u met Ideal betaald dan wordt het geld teruggestort op uw rekening. U ontvangt het geld van de aankoopprijs terug van de geretourneerde producten.
 
Niet volledige of beschadigde producten?
Wanneer het product wordt geleverd stellen onze bezorgers  vast of er producten ontbreken of beschadigd zijn. Wanneer er toch producten beschadigd zijn dan neemt u contact op met ZPH Verpakkingen.

Samen gaan we kijken hoe het opgelost kan worden.